Beskyttelse af personlige oplysninger

Persondatapolitik
Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.


For at du kan indgå aftale med os på made4mini.com, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn 
. Adresse 
. Telefonnummer 
. E-mail adresse 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos made4mini.com og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og de ansatte i made4mini.com har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på made4mini.com er: Helle Persson Nielsen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret

Som registreret hos made4mini.com har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til made4mini.com via e-mail info@made4mini.dk.

Logstatistik.
Vi bruger en logstatistik på made4mini.com, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere made4mini.com


Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Helle Nielsen på +45 40 13 43 28 eller info@made4mini.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt


Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk