Kontakt og kundeservice

Service med dig i centrum

Velkommen på denne side, hvor jeg personligt ser frem til at vise dig hvordan vi i fællesskab kan give dig den bedste service, når du handler hos mig.

Du skal vide, at jeg altid tager mig tid til dig og du aldrig skal tøve et sekund med at kontakte mig, hvis jeg på nogen måder kan være dig behjælpelig med noget. Det vigtigste for mig er, at du som kunde altid er mere end tilfreds med din oplevelse, når du shopper hos mig.

Jeg vil gøre alt for at du får den bedste kvalitet - både hvad service og produkter angår.

Det er altid mig, Gitte, som du vil komme i kontakt med. Det er fordi jeg værdsætter den personlige dialog og at du skal vide hvem du altid kan få fat på.

Jeg sidder klar, når du har puttet eller ammet

Du må altid maile eller ringe til mig. Sågar også når dit lille minimenneske har lukket øjnene i og godnatsangen er nået til vejs ende. Jeg er naturligvis klar til at hjælpe dig hele aftenen, så ring eller mail endelig også til mig der.

Jeg har ingen faste åbningstider, men er derimod klar på at hjælpe dig, når du har brug for mig.

Herunder kan du se hvordan du kan komme i kontakt med mig og få den bedste  service.

Kontaktmuligheder

made4mini's adresse

Made4mini ApS
v. Gitte Malene Wilstrup
Forsythiavej 1

4000 Roskilde
Denmark

Masser af servicetiltag

Herunder kan du læse meget mere om nogle af de mange servicetiltag, som jeg har iværksat, for at du som kunde skal føle dig mere end velkommen - og føle du kan gøre den bedste handel og få det lille ekstra hver gang.