Prismatch

Det er så enormt vigtigt for mig, at du skal føle du altid laver en god handel når du besøger min webshop.

Derfor har jeg også lavet en 100% gennemsigtig prismatch service for dig, så du ikke behøver at skulle vælge en anden webshop af handle babytøj, børnetøj, legetøj, udstyr eller interiør i, bare fordi de måtte være billigere end her på made4mini. 

Derfor tilbyder jeg dig prismatch, som betyder..

Hvis du finder en vare (magen til den jeg sælger) billigere hos en anden webshop eller butik, så tilbyder jeg at matche* denne pris.

Hvis du finder et produkt i en anden webshop eller butik, som er du mener er omfattet af made4mini prismatch, så kan du gøre følgende:

 1. Ring eller mail til mig. Min kontaktinfo finder du her

 2. Når du kontakter mig, så skal du oplyse hvor du har fundet den tilsvarende vare. Sender du en mail, så send meget gerne et link med til hvor du har set varen billigere

 3. Når du har kontaktet mig, så vurdere jeg om den billigere pris du har fundet på varen er omfattet min made4mini prismatch.

  Er det tilfældet så ændrer jeg prisen på produktet for dig, så du kan købe den til samme lave pris som du har set andetsteds. Er produktet ikke omfattet af made4mini prismatch, så giver jeg dig naturligvis også argument for- og besked herom

* Betingelser for prismatch hos made4mini

Her er de forbehold jeg tager og som gør at prismatch er fair for både du og jeg.
 • Prismatch gælder alene for en vare der sælges til dens generelle salgspris

 • Prismatch gælder ikke på ekstraordinære tilbud som eks. black friday tilbud, køtilbud, tilbud i forbindelse med åbning, restpartier, varer der sælges som lagersalg, outlet, fødselsdagstilbud, tilbud el. lign.

 • Prismatch gælder ikke tilbud som kræver et medlemskab af en kundeklub eller lign.

 • Prismatch gælder alene op i mod fysiske butikker beliggende i Danmark og og webshops som er registreret med et dansk cvr nr.

 • Den varer du ønsker at prismatche, skal være på lager hos den webshop eller fysiske butik der matches med

 • Prismatch er alene gældende såfremt at du har gennemført købet hos made4mini af den varer der der prismatchet, senest 48 timer efter du har henvendt dig dig med dit ønske om prismatch

 • Det er ikke muligt at kombinere prismatch med andre rabatordninger

Hvis du har spørgsmål til made4mini prismatch, så kontakt mig endelig.